Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-05-06@22:33:40 GMT

جلوگیری از کلاهبرداری ملکی توسط وکیل جعل سند

تاریخ انتشار: ۲۰ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۷۱۸۱۵۴

جلوگیری از کلاهبرداری ملکی توسط وکیل جعل سند

 

 

ما اغلب به ارائه اطلاعات شخصی خود فکر نمی‌کنیم، اما گاهی اوقات ساده‌ترین اطلاعات برای کلاهبرداران کافی است. اطلاعاتی مانند نام کامل، آدرس، کد پستی یا تاریخ تولد شما، شناسه‌هایی هستند که اگر به صورت عمومی به اشتراک گذاشته شوند، می‌توانند برای جعل هویت شما استفاده شوند. اگر ساکن تهران هستید و قصد خرید و فروش ملکی را دارید بهتر است ابتدا در مورد نحوه تنظیم قراردادهای حقوقی با یک وکیل جعل تهران مشورت کنید، زیرا در چنین مواردی شما در معرض یک نوع کلاهبرداری هستید که به نام کلاهبرداری در املاک و مستغلات شناخته می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اگرچه کلاهبرداری در املاک و مستغلات نسبت به سایر انواع کلاهبرداری کمتر رایج است و انجام آن در بعضی اوقات دشوارتر است، اما ضرر و زیان ناشی از آن می‌تواند بسیار قابل توجه باشد. ما در این مقاله روش‌هایی برای جلوگیری از افتادن به دام چنین کلاهبرداری‌هایی را به شما آموزش می‌دهیم و بهترین راه‌های مشاوره حقوقی را در زمینه رسیدگی به جرایم جعل اسناد ملکی به شما معرفی خواهیم کرد.

انواع کلاهبرداری در معاملات ملکی چیست؟

کلاهبرداران از روش‌های زیادی برای سوءاستفاده از معاملات ملکی و جعل اسناد استفاده می‌کنند. اغلب این روش‌ها با کمی دقت و احتیاط در تنظیم قراردادها قابل پیشگیری هستند. مشاوره با یک وکیل متخصص دادگستری تهران به شما کمک می‌کند که روش‌های کلاهبرداری را بهتر بشناسید. چند نمونه رایج از کلاهبرداری‌های ملکی شامل موارد زیر است.

کلاهبرداری و جعل عنوان

کلاهبرداری ملکی معمولا شامل کلاهبرداری‌هایی است که از هویت سرقت شده یا اسناد جعلی برای انتقال مالکیت یا عنوان یک ملک به خود استفاده می‌کنند. این اتفاق می‌تواند سپس منجر به کلاهبرداری در رهن و اجاره نیز بشود؛ زیرا آن‌ها می‌توانند رهن جدیدی بر روی ملک بگیرند و با پول ناپدید شوند یا اینکه اسناد جعلی را برای فروش ملک استفاده کنند. همه این اتفاقات می‌تواند در حالی رخ دهد که مالک اصلی ملک کاملا بی‌اطلاع باشد. با مشاوره با یک وکیل جعل تهران در گروه حرفه ای وکلای عدل ایرانیان می‌توانید از بروز چنین جعل اسنادی پیشگیری کنید و در صورت بروز از این طریق نسبت به پس گرفتن اموال خود اقدام نمایید.

کلاهبرداری وام مسکن

تقلب در وام مسکن به دو صورت انجام می‌شود، اما هر دو راه شامل گرفتن وام مسکن با دلایل غیرواقعی است. زمانی که مجرمی مرتکب کلاهبرداری ملکی و سرقت اطلاعات هویتی ملک می‌شود و برای وام مسکن با اسناد جدید درخواست می‌دهد، به عنوان کلاهبرداری وام مسکن شناخته می‌شود. اما شکل رایج دیگری از کلاهبرداری وام مسکن نیز وجود دارد. این زمانی رخ می‌دهد که افراد در درخواست وام مسکن خود اظهارات نادرستی می‌کنند و اطلاعات غلطی از ملک را ارائه می‌دهند. این مسئله می‌تواند برای صاحبان بعدی ملک که آن را می‌خرند مشکلاتی در مورد نوع ملک ایجاد کند.

تقلب در ارزش ملک

در این حالت، فروشنده ویژگی‌ها و ارزش ملک را مخفی می‌کند یا عمدا نادرست معرفی می‌کند. این امر خریدار را به این اشتباه می‌اندازد که ملک ارزش پولی را که می‌پردازد دارد. پس از خرید ممکن است خریدار متوجه شود که ویژگی‌های ذکر شده در هنگام خرید واقعیت نداشته است. برای مثل زمین آن کمتر از حد توافق شده بوده یا اینکه نقشه مطابق با آنچه در سند بوده نیست. در چنین شرایطی خریدار می‌تواند از فروشنده شکایت کند. در صورتی که با چنین کلاهبرداری مواجه شده‌اید می‌توانید با یک وکیل جعل تهران در

گروه وکلای عدل ایرانیان مشورت کنید.

تقلب در سلب مالکیت

متاسفانه کلاهبرداران در بسیاری از موارد اقشار آسیب‌پذیر را هدف قرار می‌دهند. کلاهبرداری در سلب مالکیت زمانی است که شخصی به صاحب خانه‌ای مراجعه می‌کند که نتوانسته است اقساط وام خود را بپردازد و او را فریب می‌دهد تا عنوان ملک خود را در ازای دریافت وام یا برای کمک به وام مسکن خود منتقل کند. کلاهبردار پرداخت‌هایی را انجام می‌دهد که در ازای قیمت ملک ناچیز است. با انتقال سند بدون قید دقیق در قرارداد، کلاهبردار اعتنایی به پرداخت ارزش ملک نیز نمی‌کند. مشاوره با وکیل جعل اسناد تهران به پیشگیری از وقوع چنین جرم‌ها کمک می‌کند.

چگونه از کلاهبرداری ملکی جلوگیری کنیم؟

اگرچه نمی‌توان همیشه از همه تقلب‌ها و جعل اسناد ملکی جلوگیری کرد، اما می‌توانید با در نظر گرفتن برخی نکات از بروز اتفاقات ناگوار برای خود جلوگیری کنید. این نکات عبارتند از:

اگر به عنوان خریدار اقدام می‌کنید همیشه اصرار داشته باشید که پیش از تنظیم قرارداد همه هزینه‌های مربوطه چون مالیات، هزینه‌های قانونی، هزینه‌های دارایی، وام‌های بانکی و غیره پرداخت شده باشد و سند کاملا آزاد باشد. اگر چنین نیست وضعیت آن‌ها را به طور شفاف در قرارداد ذکر کنید. از انجام خرید و فروش سریع املاک در بنگاه‌های معاملاتی که نمی‌شناسید پرهیز کنید. همیشه قبل از ثبت قرارداد و پرداخت وجه یا تسلیم ملک از کامل و صحیح بودن اسناد مطمئن شوید. حتما قبل از امضای قرارداد در مورد شرایط معامله با یک وکیل متخصص پایه یک دادگستری مشورت کنید. کمک گرفتن از یک وکیل جعل تهران می‌تواند شما را در مورد احتمالات کلاهبرداری در قرارداد مورد نظر آگاه کند. اگر طرف قرارداد از وکالت‌نامه استفاده می‌کند حتما از او بپرسید که چرا از وکالت‌نامه استفاده می‌کند و حتما از قانونی بودن وکالت‌نامه مطمئن شوید.

جمع‌بندی

خرید و فروش زمین و املاک از مواردی است که کلاهبرداران می‌توانند با استفاده از عدم آگاهی افراد اقدام به سوءاستفاده و جعل اسناد کنند. به همین دلیل لازم است که از افشای اطلاعات املاک خود در فضاهای نامطمئن خودداری کنید و در هنگام خرید و فروش دقت کافی در صحت اسناد و مفاد قرارداد داشته باشید.

در این مقاله به معرفی انواع روش‌های کلاهبرداری ملکی و راه‌های پیشگیری از آن پرداختیم. در صورت نیاز به مشاوره با وکیل جعل تهران یا پیگیری حقوقی اختلافات ملکی می‌توانید به سایت گروه متخصص وکلای عدل ایرانیان مراجعه کنید و یا با شماره 02147783 تماس بگیرید و به صورت رایگان از مشاوران تخصصی گروه وکلای عدل ایرانیان استفاده نمایید.

 

منبع: فردا

کلیدواژه: کلاهبرداری ملکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۱۸۱۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کلاهبرداری با کارت سوخت در پمپ بنزین ها | بپا سوخت ندی!

به گزارش همشهری آنلاین، مثلا موقع بنزین زدن یکی از همین کارکنان جایگاه اصرار می‌کند که خودش برایتان بنزین بزند، یا درخواست می‌کند که کارت بانکی‌تان را به او بدهید تا پول بنزین را حساب کند و از همه شایع‌تر اینکه بخواهد به اصرار اکتان و محصولات مربوط به بنزین به شما بفروشد. البته این ترفندها دیگر لو رفته و بیشتر مردم از آن آگاهند. اما در تازه‌ترین اقدام، این افراد با جا به جایی تراشه‌های کارت سوخت، بنزین موجود در کارت‌ها را خالی می‌کنند.

موضوع از این قرار است که مثلا شما حال و حوصله از ماشین پیاده شدن و بنزین زدن را ندارید و در نتیجه موقع سوخت‌گیری از خودرو پیاده نمی‌شوید و متصدی جایگاه هم از این فرصت استفاده می‌کند و کارت سوخت را از شما می‌گیرد و پس از سوخت‌گیری کارت را به شما تحویل می‌دهد.

بیشتر بخوانید: کارت سوخت در بازار سیاه حواس جمع به پمپ بنزین بروید

تا این قسمت از ماجرا همه‌چیز عادی به‌نظر می‌رسد، اما وقتی برای سوخت‌گیری بعدی مراجعه می‌کنید، با کارت سوخته مواجه می‌شوید و تا بخواهید برای گرفتن کارت سوخت المثنی اقدام کنید و این کارت به دستتان برسد، امکان سوخت‌گیری برای کسانی که تراشه قبلی را در اختیار دارند وجود دارد و هرماه بدون اینکه شما خبردار شوید کارتتان را خالی می‌کنند.

برای همین است که شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی بارها تأکید کرده که باید در هنگام سوخت‌گیری به مسائل ایمنی توجه کنید و با رعایت نکات ایمنی، از کارت سوخت شخصی خودتان استفاده و از در اختیار گذاشتن کارت سوخت شخصی به دیگران جدا خودداری کنید.

ضمن اینکه هر تخلفی که در جایگاه‌های سوخت دیدید را از طریق تماس با شماره۰۹۶۲۷ گزارش دهید که در سریع‌ترین زمان ممکن موضوع بررسی و اطلاع‌رسانی شود تا دیگران گول این کلاهبرداران را نخورند.

کد خبر 849397 برچسب‌ها سوخت - بنزین (کارت سوخت هوشمند) خبر مهم سهمیه بنزین سوخت - بنزین (پمپ بنزین)

دیگر خبرها

  • اجاره وثیقه برای زندانی با وکیل پایه یک دادگستری
  • واکنش محمد مهاجری به زندانی شدن یک وکیل دادگستری /یکسوی دعوا سعیدمرتضوی است و یکسو وکیلی شریف!
  • اقدام عجیب «تتلو» در زندان خبرساز شد
  • هوش مصنوعی راهی برای کلاهبرداری است!
  • کلاهبرداری با کارت سوخت در پمپ بنزین ها | بپا سوخت ندی!
  • ۷ میلیارد کلاهبرداری تحت عنوان غصب عناوین انتظامی و قضایی
  • مراسم تجلیل از وکلای معلم قزوین
  • شکایت فعالان حقوق بشر از مقامات صهیونیست به دادگاه لاهه
  • ببینید | گفت و گوی اختصاصی با وکیل تتلو
  • وکیل جوان و سرپرست موقت هم از استقلال رفتنی است