Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اکوفارس، علیرضا قیطاسی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: از ابتدای شیوع ویروس کرونا، بانک مرکزی بخشنامه‌هایی برای حمایت از کسب‌وکارهای آسیب دیده از کرونا ابلاغ کرد که طبق آن ۱۴ رسته از کسب‌وکارها مشمول دریافت کمک شدند. ۷۵ هزار میلیارد تومان برای حمایت از کسب‌وکارهای آسیب دیده درنظر گرفته شد که حدود ۲۲ هزار میلیارد تومان آن به سرپرستان خانوار در قالب یک میلیون تومان پرداخت شد و باقی مانده آن به کسب‌وکارها اختصاص یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

دبیر شورای هماهنگی بانک‌های دولتی و نیمه دولتی درباره وثائق دریافت وام کرونا به کسب‌وکارها، توضیح داد: طبق اعلام بانک مرکزی، ضمانت دریافت وام کرونا برای کسب‌وکارها باید مطابق با مقررات بانک‌ها باشد که ضمانت‌های بانکی انواع مختلفی دارد که شامل سپرده های بانکی، اموال منقول و غیرمنقول، اسنادتضمینی، ضمانت نامه بانکی و.....می‌شود.

بانک‌ها نمی‌توانند ملک را به عنوان ضامن قبول نکنند 

وی ادامه داد: همچنین، فردی که موارد ذکر شده را برای ضمانت نداشته باشد، می‌تواند اگر اشخاص ثالثی را که حساب بانکی خوبی داشته و از نظر اعتبارسنجی بانک‌ها مورد تایید باشد را به عنوان ضامن معرفی کند که ضمانت مناسبی برای دریافت وام باتوجه به مبلغ وام خواهد بود.

 دبیر شورای هماهنگی بانک‌های دولتی و نیمه دولتی با تاکید براینکه هیچ بانکی نمی‌تواند بگوید که ملک را به عنوان ضمانت قبول نمی‌کند مگر اینکه ملک فاقد سند ثبتی باشد که قابل رهن نیست، گفت: اگر بانکی سند ملک را به عنوان تضمین قبول نکرد، فرد متقاضی وام می‌تواند به واحد بازرسی بانک مربوطه مراجعه کند. 

قیطاسی در پایان سخنانش خاطرنشان کرد: شاید بانکی به دلیل اینکه فرد متقاضی متحمل هزینه نشود ملک را به عنوان تضمین قبول نکرده است زیرا، رهن ملک هزینه‌هایی از قبیل ثبت، رهن، شهرداری و... دارد که این هزینه‌ها ربطی به بانک ندارد و باید سند ملک را به عنوان ضمانت بگیرد.

جزئیاتی از وام کرونا به کسب‌وکارها 

به گزارش ایسنا، در پی شیوع ویروس کرونا قرار شد تا برای حمایت از کسب‌کارهای آسیب دیده به این گروه وام داده شود که طبق آن برای واحدهای کسب‌وکاری به ازای هر شاغل ۱۲ میلیون تومان تعیین شده تا ۷۰ درصد این مبلغ برای پرداخت هزینه‌های دستمزد و ۳۰ درصد باقی مانده نیز برای سایر هزینه‌های عملیاتی مرتبط با کسب‌وکار باشد.

همچنین، برای واحدهای کسب‌وکاری که تعطیل شده‌اند، به ازای هر شاغل ۱۶ میلیون تومان تسهیلات داده می‌شود که ۵۰ درصد این مبلغ برای پرداخت هزینه‌های دستمزد و نصف دیگر مبلغ نیز برای سایر هزینه‌های عملیاتی آن واحدها درنظر گرفته شده است و برای رانندگان مسافری درون و برون شهری خویش فرمای بیمه‌پرداز، مبلغ شش میلیون تومان تعیین شده که کل مبلغ در یک مرحله پرداخت می‌شود.

شروع پرداخت اقساط وام کرونا از ابتدای مهرماه 

گفتنی است که نرخ سود این تسهیلات ۱۲ درصد است و در صورت عدم بازپرداخت به موقع اقساط، نرخ سود ۱۸ درصد خواهد بود. همچنین، مدت بازپرداخت اقساط ۲۴ ماهه و شروع اقساط از ابتدای مهرماه امسال شروع می‌شود که سود دوره تنفس از زمان پرداخت تسهیلات تا ابتدای مهرماه محاسبه و به مبلغ بازپرداخت اقساط اضافه خواهد شد. لازم به ذکر است که شرط پرداخت این تسهیلات منوط به این است که واحدهای کسب‌وکار تعدیل نیرو نکرده باشند. همچنین، واحدهایی که از تاریخ ۱ اسفند سال گذشته تا ۳۱ اردیبهشت امسال چک برگشتی داشته‌اند، این موضوع در اعتبارسنجی آن‌ها لحاظ نمی‌شود. 

وثایق مربوط به تسهیلات مذکور به شرح جدول زیر است:

ردیف مبلغ تسهیلات  نوع وثیقه سقف مبلغ سفته ۱ تا ۱۶ میلیون تومان  اخذ سفته و چک از فرد متقاضی ۱.۵ برابر اصل و سود تسهیلات  ۲ ۱۶ تا ۴۸ میلیون تومان  اخذ سفته و چک از فرد متقاضی به همراه یک ضامن (واحد اقتصادی یا کارمند)  ۱.۵ برابر اصل و سود تسهیلات ۳ ۴۸ تا ۱۶۰ میلیون تومان  اخذ سفته و چک از فرد متقاضی به همراه ۲ ضامن (واحد اقتصادی یا کارمند)  ۱.۵ برابر اصل و سود تسهیلات  ۴ ۱۶۰ تا ۲۰۰ میلیون تومان  اخذ سفته و چک از فرد متقاضی به همراه ۳ ضامن (واحد اقتصادی یا کارمند)  ۱.۵ برابر اصل و سود تسهیلات  ۵ از ۲۰۰ میلیون تومان بالاتر  ارائه تضمین صادره از سوی صندوق‌های ضمانت یا ارائه وثایق مورد قبول بانک  ۱.۵ برابر اصل و سود تسهیلات 

منبع: اکوفارس

کلیدواژه: ملک را به عنوان ابتدای مهرماه میلیون تومان پرداخت اقساط کسب وکارها وام کرونا هزینه ها بانک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۶۱۲۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تهران از ابتدای امسال چند روز هوای پاک داشته است؟

به گزارش خبرآنلاین، کیفیت هوای شهر تهران امروز/دوشنبه/ ۱۷ اردیبهشت ماه نیز همچون اکثر روزهای گذشته از سال جاری در شرایط قابل قبول یا سالم قرار دارد.

ایرنا در گزارشی نوشت: بارش باران همراه با وزش باد در چند روز اخیر موجب شد که آلودگی نسبی از هوای پایتخت دور شود تا اکنون شاخص لحظه‌ای کیفیت روی عدد ۷۱ قرار بگیرد در حالیکه در ۲۴ ساعت گذشته نیز میانگین شاخص کیفیت هوای تهران روی عدد ۵۲ (قابل قبول) قرار داشت.

بر اساس اطلاعات از ایستگاه‌های سنجش کیفیت هوای شهر تهران در اغلب مناطق کیفیت در وضعیت سالم قرار دارد و آلودگی در هیچ نقطه ای از تهران نیست.

از ابتدای امسال تاکنون، پایتخت نشینان ۵ روز هوای پاک و ۴۲ روز هم هوای سالم استنشاق کرده‌اند.

در سال گذشته و براساس روز شمار شاخص آلودگی ۱۰ روز هوای پاک، ۲۳۶ روز هوای قابل قبول، ۱۰۷ روز هوای ناسالم برای گروه‌های حساس و ۱۲ روز هوای ناسالم برای تمامی گروه‌ها در پرونده شاخص آلودگی هوای پایتخت ثبت شده است.

شاخص کیفیت هوا معیاری برای تعیین روزانه کیفیت هوا و میزان ارتباط آن با سطوح سلامت افراد است که به ترتیب از صفر تا ۵۰ در شرایط پاک یا سبز، ۵۱ تا ۱۰۰ در شرایط قابل قبول یا زرد، ۱۰۱ تا ۱۵۰ در شرایط ناسالم برای گروه حساس یا نارنجی، ۱۵۱ تا ۲۰۰ در شرایط ناسالم برای همه یا قرمز، ۲۰۱ تا ۳۰۰ در شرایط بسیار ناسالم یا بنفش و ۳۰۱ تا ۵۰۰ در شرایط خطرناک یا ارغوانی تعیین شده است.

۴۷۲۳۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903321

دیگر خبرها

  • تهران از ابتدای امسال چند روز هوای پاک داشته است؟
  • گلایه مردم از اقساط سنگین وام خرید خانه
  • متقاضیان وام دست به عصا رانندگی کنند!
  • هشدار به یارانه‌بگیران متقاضی وام
  • جرایم رانندگی به اعتبارسنجی بانکی اضافه می‌شود
  • پیشرفت نهضت ملی مسکن در غیبت بانک‌های خصوصی
  • سهم صفر درصدی مشارکت ۱۸ بانک در نهضت ملی مسکن
  • جرایم رانندگی به اعتبارسنجی بانکی اضافه می‌شود/ هشدار به یارانه‌بگیران متقاضی وام
  • تسهیلات ودیعه مسکن به ۴۴۵ هزار متقاضی پرداخت شد
  • بانک ها هیچ دلیل و علاقه ای برای پرداخت وام به مردم ندارند!