Web Analytics Made Easy - Statcounter

آفتاب‌‌نیوز :

به گزارش روابط عمومی فرابورس ایران، امیر هامونی با اشاره به استقبال بی‌نظیر عموم مردم افزود: در بحث اقتصاد مقاومتی بر مردمی کردن بازار سرمایه تاکید شده است و این امر در کشورهای توسعه‌یافته به کمک صندوق‌های سرمایه‌گذاری و نهادهای مالی حرفه‌ای محقق شده است.

به گفته هامونی بازار سرمایه کشور نیز در این زمینه در حال گذار به سمت مردمی شدن است که موضوعاتی نظیر آزادسازی سهام عدالت و نیز عرضه‌های اولیه بزرگ به خوبی مصداق این موضوع است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تاکید بر اینکه حضور مردم در بازار سرمایه باید براساس پس‌انداز آنها و نه از طریق فروش ملک، خودرو یا دریافت وام باشد، عنوان کرد: قرار نیست به هر قیمتی مردم در بازار سرمایه حضور پیدا کنند مثلا خانه یا اتوموبیل خود را بفروشند؛ چرا که این روش غلطی است و سرمایه اصلی زندگی آن‌ها را در معرض ریسک زیادی قرار می‌دهد.

مدیرعامل فرابورس با بیان اینکه مردم و سرمایه‌گذاران باید با شناخت کافی از ماهیت بازار سرمایه و کسب آگاهی و دانش در این بازار حضور پیدا کنند، بیان کرد: در دنیا بحث نهضت سواد آموزی مالی قدمت چند ده ساله دارد و استانداردهای بین‌المللی برای آن تعریف شده است که مجموعه‌ای از دانش‌ها، مهارت و رفتار و گرایشات مالی را شامل می‌شود.

هامونی با اشاره به اینکه داشتن سواد مالی موجب ارتقای رشد مالی فرد و در نهایت رشد اقتصادی جامعه می‌شود، اظهار کرد: این روزها خیلی از افراد در مورد بورس و بازار سرمایه و نحوه ورود به آن سوال می‌کنند و در محافل مختلف صحبت‌های زیادی در مورد این بازار مطرح می‌شود، اما باید توجه کرد که رشد بی‌سابقه اخیر در بازار سرمایه را نمی‌توان همواره برای آینده نیز تضمین کرد زیرا بروز نوسان در این بازار همیشه محتمل است.

مدیرعامل فرابورس ادامه داد: ضروری است سرمایه‌گذاران با علم به این موضوع و توجه به این نکته که نوسان قیمت‌ها ذات این بازار است، اگر تسلط و آشنایی کافی و کامل با مباحث بورسی و بازار سرمایه ندارند از مشورت افراد خبره برای ورود به این بازار استفاده کنند.

به گفته هامونی شرکت‌ها و نهادهای مالی، مشاوران سرمایه‌گذاری، صندوق‌های سرمایه‌گذاری و سبدگردان‌های دارای مجوز از سازمان بورس و اوراق بهادار از مهمترین نهادهایی هستند که برای ورود به بازار سرمایه از مشورت و تخصص آن‌ها می‌توان بهره برد و فهرست آن‌ها در سایت سازمان به نشانی www.Seo.ir قابل مشاهده است.

مدیرعامل فرابورس همچنین به شبکه‌های مجازی که اقدام به سیگنال‌فروشی می‌کنند، اشاره کرد و افزود: اعتماد به سیگنال‌های ارائه‌شده در فضای مجازی و در شرایط صعودی بازار شاید بازدهی کوتاه‌مدتی را نصیب سرمایه‌گذاران کند، اما غفلت سرمایه‌گذاران تازه‌وارد از دریافت مشاوره و تخصص نهادهای مالی دارای مجوز برای سرمایه‌گذاری صحیح و اصولی در بازار سرمایه طبیعتا مشکلات و تبعاتی را برای آنها در میان مدت تا بلندمدت به همراه دارد.

هامونی با اشاره به هیجان های موجود در بازار سرمایه خاطرنشان کرد: در خصوص بحث هیجان در بازار سهام باید گفت در چند روز پس از شهادت سردار سلیمانی شرایط خاصی در بازار سرمایه حاکم بود و به ویژه افراد تازه‌وارد، صف‌های فروش سنگینی را در بسیاری از سهام مختلف رقم زده بودند، در این زمینه نتایج بررسی ما نشان داد ۴۷ درصد از سرمایه‌گذارانی که در صف‌های فروش قرار داشتند کمتر از ۸ ماه و ۶۷ درصد کمتر از ۱۸ ماه سابقه فعالیت در این بازار را داشتند که این افراد طبیعتا با مشاهده افت و خیزهای بازار دچار استرس می‌شوند و هیجان خود را به صورت سفارش‌های خرید و فروش سنگین وارد سامانه می‌کنند.

مدیرعامل فرابورس با بیان اینکه در آن روزها هلدینگ‌ها، حقوقی‌های بزرگ و ... با خرید سهام از بازار حمایت کردند، اشاره کرد: پس از فروکش کردن هیجانات بازار، خریداران بازدهی ۱۵ تا ۲۰ درصدی را کسب کردند که به خوبی نشان می‌دهد به این بازار باید با دید میان‌مدت تا بلندمدت نگاه کرد و از هیجانات پرهیز کرد.

منبع: آفتاب

کلیدواژه: بازار بورس قیمت سهم مدیرعامل فرابورس مدیرعامل فرابورس بازار سرمایه سرمایه گذاران سرمایه گذاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۲۰۹۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیا بورس به تنهایی می‌تواند باعث رونق تولید شود؟ 

رونق تولید موضوعی است که در سال های اخیر بیشتر مورد توجه سیاست گذاران کلان و مسئولان اقتصادی کشور قرار گرفته و سال ۱۴۰۳ نیز شعار جهش تولید با مشارکت مردم انتخاب شده است اما نقش بورس در این زمینه چیست؟

به گزارش ایسنا، کارشناسان اقتصادی بازار سرمایه را یکی از ابزارهای مناسب برای اجرای سیاست رونق تولید عنوان می‌کنند، اما آیا بورس به تنهایی می‌تواند باعث رونق تولید در کشور شود؟ برخی معتقدند که بورس به واسطه بازار ثانویه امکان جذب نقدینگی جدیدی ندارد و بنابراین نمیتواند به شرکت ها کمک کند و  آنچه در بورس اتفاق می افتد، نوسانات متعدد است.

برزو حق شناس در گفت و گو با ایسنا با اشاره به اینکه بازار سرمایه یکی از مولفه‌های اقتصادی هر کشوری است، گفت: در  واقع رونق تولید نیز یکی از سیاست‌های کلان کشور در حوزه اقتصاد  محسوب می‌شود که بورس جزئی از آن و یکی از ابزارهای اجرای این سیاست کلان محسوب می‌شود. 
وی با اشاره به اینکه بورس نمی‌تواند به تنهایی باعث رونق تولید شود، یادآور شد: اگر سیاست های دیگر کشور در کنار بورس به کمک رونق تولید بیاید در آن زمان است که رونق تولید شکل می گیرد. 
وی در بخش دیگری از صحبت های خود به تفاوت بازارهای اولیه و ثانویه پرداخت و ادامه داد: اینکه بورس بازار ثانویه است تعریف درستی است،  اما اگر به درستی مدیریت نشود باعث اختلال در بازار اولیه می شود.
به گفته حق شناس، بازار اولیه به شرکت‌ها کمک می‌کند تا تامین مالی شوند و بتوانند عرضه اولیه خود را برای سرمایه گذاران به نمایش بگذارند، اما در کنار بازار اولیه اگر بازار ثانویه یعنی بورس فعالیت بانشاطی نداشته باشد نمی توان انتظار داشت که بازار اولیه هم رونق پیدا کرده و با استقبال سرمایه گذاران رو به رو شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بازارگردانی به نفع یا به ضرر بورس؟
  • مدل جدید اعتبار سنجی بانک ها برای دریافت وام ؛ خلافی خودرو هم تاثیرگذار شد؟
  • افزایش شرکت های بورسی در کرمانشاه
  • چرا بورس درجا می‌زند؟!
  • افزایش سرمایه بیش از ۴ هزار درصدی یک نماد بورسی
  • بورس انرژی دسترسی نیروگاه ها به منابع مالی را سریع تر می کند
  • گزارش روزانه بورس ۱۶ اردیبهشت/ افت ۵ هزار واحدی شاخص
  • مدیرعامل هوادار: امتیاز تیم ما فروخته نمی‌شود
  • تکذیب فروش امتیاز باشگاه هوادار از سوی مدیرعامل
  • آیا بورس به تنهایی می‌تواند باعث رونق تولید شود؟